Kariera Anteros INT d.o.o. prodajni agent

Medtem, ko so klasični prodajni kanali vezani na prodajo artiklov v gnečah trgovskih centrov, neosebnih katalogih in spletnih trgovinah, se direktna prodaja temu izogne in prijetno nagovori vsako posamezno stranko v udobju in varnosti njenega doma. Problematika, na katero preko svojih raznovrstnih sistemov odgovarjamo in rešitve, ki jih prinašamo, so kompleksne do te mere, da se želimo vsaki posamezni družini osebno posvetiti. Tako lahko vsakdo dobi kvalitetno rešitev ukrojeno po meri njegovih potreb in želja. In ob lastni izkušnji spozna izjemno kakovost naše prodajne linije.

Podjetje INT d.o.o. se že četrto leto povezuje s svojimi strankami samo preko osebnih predstavitev na domu. Tako je podjetje preko profesionalno usposobljenih svetovalcev tesno povezano s potencialnimi in že obstoječimi člani vedno večje INT družine. Mreža naših zastopnikov po Sloveniji šteje že preko 50 članov, ki so prepoznavni po profesionalnosti, strokovnosti s področja poznavanja prodajnega programa in izjemnih medosebnih odnosih.


Anteros agenti se imamo fino!
zastopniki smo pravilno usposobljeni

Pridružite se naši ekipi agentov, morda je prav to prvi korak do vašega uspeha!

V tem poslu si količino, dinamiko dela in urnik določate sami, mi pa vam preko svojih bogatih znanj in dolgoletnih izkušenj v medanrodnem poslu pomagamo k strokovni rasti in uspehu.

Vstopite v Anteros svet novih priložnosti!

Prodajni zastopnik – izkoristi priložnost takoj!

Pred nekaj leti se je (namišljeno ime, vendar resnična zgodba) Srečku Gorenjcu njegov svet zdel brezupen. Poklica učitelja v osnovni šoli se je naveličal, ker mu je postal dolgočasna rutina in želel si je večje neodvisnosti. Slučajno pa se je takrat srečal z Anteros svetovalcem. Ta je z vprašanjem “Ali ste že kdaj razmišljali o spremembi poklica?” zadel v črno. In tako se je zanj začela uspešna Anteros kariera, ki ga je v borih dveh letih pripeljala do pomembnega vodstvenega položaja.

Vsak naš sodelavec ima svojo zgodbo. Vse zgodbe pa imejo nekaj skupnega. To so zgodbe ljudi, ki so iskali večje priznanje za svojo sposobnost in pridnost, boljše možnosti napredovanja – in si želeli prevzeti oblikovanje dohodka in usode v svoje roke ter si tudi kaj privoščiti. Tako kot Vi!

V poslovnem sodelovanju s podjetjem Anteros boste našli pot k samostojnosti, uspehu in osebnostni rasti.

 

Oddaj vlogo za delo

Vloga za delo

 Sporočilo

Hvala za sporočilo. Odgovorili bomo v najkrajšem možnem času!

Tweets
    © Anteros INT d.o.o., Vse pravice pridržane.