Kariera Anteros INT d.o.o. neodvisni distributer

Medtem, ko so klasični prodajni kanali vezani na prodajo artiklov v gnečah trgovskih centrov, neosebnih katalogih in spletnih trgovinah, se INT d.o.o. direktna prodaja temu izogne in prijetno nagovori vsako posamezno stranko v udobju in varnosti njenega doma. Problematika, na katero preko svojih raznovrstnih sistemov odgovarjamo in rešitve, ki jih prinašamo, so kompleksne do te mere, da se želimo vsaki posamezni družini osebno posvetiti. Tako lahko vsakdo dobi kvalitetno rešitev ukrojeno po meri njegovih potreb in želja. In ob lastni izkušnji spozna izjemno kakovost naše prodajne linije.

Podjetje se že četrto leto povezuje s svojimi strankami samo preko osebnih predstavitev na domu. Tako je podjetje preko profesionalno usposobljenih svetovalcev tesno povezano s potencialnimi in že obstoječimi člani vedno večje Anteros INT družine. Mreža naših zastopnikov po Sloveniji šteje že preko 50 članov, ki so prepoznavni po profesionalnosti, strokovnosti s področja poznavanja prodajnega programa in izjemnih medosebnih odnosih.


Distributerji s svetovnim managerjem
na mednarodnem sestanku

Pridružite se naši mreži neodvisnih distribucij in postavi svoj posel na nove višave!

Že imate svoje podjetje ali šele razmišljate o tem? Izkoristite priložnost in postanite neodvisni distributer podjetja Anteros INT in si s tem uresničite svoje sanje.

Omogočili vam bomo vso potrebno šolanje in tečaje, da postanete neodvisni Anteros distributer z lastnim podjetjem.

Vse povsem brezplačno!

Z odločitvijo za distribucijo in sodelovanje s podjetjem Anteros INT d.o.o. pridobite lastno podjetje, potrebna ni NOBENA investicija, finančno neodvisnost, možnosti številnih nagrajevanj in predvsem počnete kar vas veseli in z ljudmi, ki si jih sami izberete!

Pred nekaj leti se je (namišljeno ime, vendar resnična zgodba) Srečku Gorenjcu njegov svet zdel brezupen. Poklica učitelja v osnovni šoli se je naveličal, ker mu je postal dolgočasna rutina in želel si je večje neodvisnosti. Slučajno pa se je takrat srečal z Anteros svetovalcem. Ta je z vprašanjem “Ali ste že kdaj razmišljali o spremembi poklica?” zadel v črno. In tako se je zanj začela uspešna Anteros poslovna pot, ki ga je v borih dveh letih pripeljala do pomembnega vodstvenega položaja.

Vsak naš sodelavec ima svojo zgodbo. Vse zgodbe pa imejo nekaj skupnega. To so zgodbe ljudi, ki so iskali večje priznanje za svojo sposobnost in pridnost, boljše možnosti napredovanja – in si želeli prevzeti oblikovanje dohodka in usode v svoje roke ter si tudi kaj privoščiti. Tako kot Vi!

V poslovnem sodelovanju s podjetjem Anteros boste našli pot k samostojnosti, uspehu in osebnostni rasti.

 

Pošlji predlog sodelovanja

Predlog sodelovanja

 Sporočilo

Hvala za sporočilo. Odgovorili bomo v najkrajšem možnem času!

Tweets
    © Anteros INT d.o.o., Vse pravice pridržane.